Näin opit kyrilliset aakkoset hetkessä

Moni venäjän opiskelusta kiinnostunut tuntuu ajattelevan, että kyrillisten opetteleminen vaatisi hirveästi aikaa tai ”kielipäätä”. On ihan totta, että venäjän lukemisessa on omat jipponsa, joiden omaksuminen ei tapahdu yhdeltä istumalta, mutta alkuun pääseminen ei vaadi paljoa. Tässä infografiikassa olen ryhmitellyt venäjän kirjoittamiseen käytetyt kyrilliset kirjaimet tavalla, joka auttoi aikanaan itseäni eteenpäin itselleni uudessa kirjoitusjärjestelmässä!

Opi kyrilliset yhdessä illassa! Mieli tekisi oppia venäjää, mutta kyrilliset ahdistavat? Tämän grafiikan avulla opit uuden kirjainjärjestelmän hetkessä! Kielimatkailija.fi
Opi kyrilliset yhdessä illassa! Näin opit kyrilliset aakkoset nopeasti ja helposti. Kielimatkailija.fi
Haluatko oppia kyrilliset aakkoset? Lue tämä postaus, ja voit lukea venäjänkielisiä tekstejä jo samana päivänä!

Kyrillisten oppiminen on oikeasti yllättävän yksinkertaista! Moni merkki on tuttu latinalaisista aakkosista ja merkitseekin ihan samaa, eikä opeteltavaksi jää kuin parikymmentä kirjainta. Kun aakkoset ovat tutut, voit jatkaa kielen opiskelua tutustumalla niihin kirjoitusjärjestelmän ja venäjän ääntämisen piirteisiin, jotka suomalaisille aiheuttavat eniten päänvaivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *